Ik heb het graag in mijn eten, knoflook. Oke, je adem gaat er van ruiken, maar ach, daar heb ik geen last van 😉 Sinds een tijdje gebruik ik knoflook zonder teentjes. Eigenlijk is het bolletje 1 grote teen. Het is iets milder dan gewone knoflook en daardoor ook lekker om in plakjes te snijden en deze gebakken te eten.
5 Februari, ochtend
door
Reacties
5 reacties op “5 Februari, ochtend”
-
Goh, die ken ik helemaal niet… en ik eet ook graag een beetje knoflook.
Lijkt me een stuk handiger dan die teentjes! -
Ja, ik ken ze, heerlijk. Als je dagelijks knoflook eet ruik je er naar een tijdje niet meer naar, vreemd maar waar.
-
Is dat een aparte soort knoflook? Ik heb dat ook en begreep helemaal niet hoe dat één grote teen kon zijn! Ik vind het niet handig want als je een stukje nodig hebt droogt de rest uit. Aan de andere kant is het ook weer wel handig want je hoeft niet zo te pielen om de velletjes eraf te krijgen. 💡
Overigens hou ik ook erg van knoflook en zou me ook niks moeten aantrekken van een knoflookwalm. Eigenlijk moet je altijd een knoflookje bij je in je tas hebben. Klaagt er iemand kun je hem/haar een teentje aanbieden: Hier eet maar op dan heb je geen last!
Hoe eet jij het? Ik heb het het liefst door de sla! Jammie! 😀 -
Hé die ken ik helemaal niet. Zou wel iets voor me zijn. Mijn “bol” staat inmiddels in de bloei.
Niet handig…wel een geinig plaatje 😉 -
Dat probleem had ik ook altijd Kwebbel. Deze koop ik in een leuk mandje bij de Lidl, tot nu toe zijn ze bij mij nog niet uitgelopen.
@Margo: Ik bak het meestal mee met een prutje of ik snij hem in dikke plakjes en bak het mee met een stukje vlees.
Geef een reactie