Ochtend

6 Februari, ochtend

Op mijn verjaardag kreeg ik een boek over photoshop van Scott Kelby. Sindsdien vermaak ik mij er prima mee. Het boek legt een werkwijze uit vanaf het ophalen van de foto’s van je camera, tot en met het maken van een poster. Ook bridge en RAW komen ruim aan bod. Ik vind het een echte aanrader, zeker als je wilt beginnen met fotograferen in RAW.

Zo. Einde reclame, nu weer aan het werk.

5 gedachten over “6 Februari, ochtend

  1. Hoi, de “cs2” variant is lesmateriaal op de fotovakschool.. Ik vind het ook een heel fijn boek met hele duidelijke omschrijvingen. Goede keuze 🙂

  2. En ook nog in het Nederlands?
    Bedankt voor de tip. Zo blijken er voor mij nog stappen genoeg te zijn in het leren fotograferen.

  3. Sinds ik met Vista werk, gebruik ik ook CS3, omdat 7.0 niet werkt onder Vista. Dit lijkt me een zeer bruikbare tip. Dank daarvoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.