8 Februari, ochtend

Vandaag was het prachtig weer. Op een vrije dag is dat een mooie gelegenheid om op stap te gaan. Ik ben dit keer eens wat door gereden en bij de schaapskooi van Heerde gaan wandelen. Vlak bij de schaapskooi staat een bijzondere boom. Het lijkt er eentje maar in de winter is goed te zien dat hij uit 3 verschillende bomen bestaat (nou ja, vanuit een iets andere hoek dan).

Bij het inlezen van de foto’s op de computer√ā keek ik wat raar tegen de afbeelding nummers aan. Verhip. Ik heb vanmorgen mijn 10.000ste foto geschoten met de Eos 400D. Dat zijn er heel wat sinds 21 Mei.

Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “8 Februari, ochtend

 1. Wooooow, wat een prachtige foto! ūüėÄ
  Die komt toch wel in je portfolio hè?
  Heerlijk rustgevend!
  Ik heb een lekker lang weekend straks en hoop op lekker weer! :mrgreen:

 2. Gefeliciteerd met je 10.000 ste foto!!
  Jammer dat ik dat niet weet. Want mijn vrienden zeiden eens tegen me: jij wordt begraven met je fototoestel in je kist!!
  En dan voel ik me nog maar een leek!!
  JIJ BENT SUPER! vind ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven