8 Februari, ochtend

Vandaag was het prachtig weer. Op een vrije dag is dat een mooie gelegenheid om op stap te gaan. Ik ben dit keer eens wat door gereden en bij de schaapskooi van Heerde gaan wandelen. Vlak bij de schaapskooi staat een bijzondere boom. Het lijkt er eentje maar in de winter is goed te zien dat hij uit 3 verschillende bomen bestaat (nou ja, vanuit een iets andere hoek dan).

Bij het inlezen van de foto’s op de computer keek ik wat raar tegen de afbeelding nummers aan. Verhip. Ik heb vanmorgen mijn 10.000ste foto geschoten met de Eos 400D. Dat zijn er heel wat sinds 21 Mei.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “8 Februari, ochtend”

 1. Margo op het werk avatar

  Wooooow, wat een prachtige foto! 😀
  Die komt toch wel in je portfolio hè?
  Heerlijk rustgevend!
  Ik heb een lekker lang weekend straks en hoop op lekker weer! :mrgreen:

 2. Marie-Claire avatar

  TIEN DUIZEND ?? Zo hee.. da’s idd heel wat sinds mei..
  Mooie foto trouwens weer ! :mrgreen:

 3. Marron avatar
  Marron

  Gefeliciteerd met je 10.000 ste foto!!
  Jammer dat ik dat niet weet. Want mijn vrienden zeiden eens tegen me: jij wordt begraven met je fototoestel in je kist!!
  En dan voel ik me nog maar een leek!!
  JIJ BENT SUPER! vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *