Ochtend

13 Februari, ochtend

Een tijdje geleden zag ik ze liggen in de winkel en kon het niet laten een zakje mee te nemen. Gelukkig kan ik er goed af blijven. Meestal vergeet ik dat ik ze in huis heb. Als ik dan de kelderdeur open trek en niet meteen kan vinden wat ik wil, valt mijn oog op de zak paaseitjes. En dan is het weer lekker om eentje te pakken voor bij de koffie.

12 gedachten over “13 Februari, ochtend

 1. één maar, het liefst een heel zakje voor mij

  Je foto’s zijn nog steeds fantastisch…

 2. Ik had gehoopt dat het vanmorgen net zo mooi zou zijn als gistermorgen. Toen kon ik alleen vanuit de trein er van genieten. Maar helaas, die mooie lichte ochtend met lage nevel zat er vanmorgen niet in.

 3. Eén maar? Dat vind ik knap. Ik zou er meteen een handvol nemen.
  Heb ze daarom ook nog maar niet gekocht…dat is veiliger 😎

 4. Het zat hier de hele dag dicht, nu is het weer helder. Kans dus op ochtendmist laag boven de weilanden morgen.. ?

 5. Ik heb mijn collega’s al verteld dat ze geen zoekaktie op touw moeten zetten wanneer ik een dezer dagen wat later op mijn werk kom 😉

 6. Haha! :mrgreen:
  Als ik hier een blik naar buiten werp is de mist weg, maar ik zie ook geen sterretjes…. 🙁 Geen heldere dag vandaag?

 7. Prachtige foto, mag ik je vragen hoe je die achtergrond zwart krijgt terwijl het voorwerp mooi in zicht blijft. Als ik iets donker maak word ook het gefotografeerde object zwart….

  Mariannes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.