14 Februari, ochtend

Het gaat goed met de vijg. Hij heeft een plekje gekregen voor het doucheraam en dat bevalt hem prima. Ondertussen zijn blad zeven en acht in de maak. Wanneer ik boven op de wc zit ziet de vijg er met het tegenlicht prachtig uit. En elke keer weer bedenk ik mij dan dat ik er even een foto van moet maken (van een vijgenblad dan 😉 ). Bij deze dus.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “14 Februari, ochtend”

 1. Margo avatar

  Haha! :mrgreen:
  Mooi hoor, zouden er straks ook vijgjes aankomen?

 2. Ina avatar

  Ppppfff schrok al… gezien de tekst
  je weet het vijgeblad werd ook ergens anders voor gebruikt 😉

 3. Marmein avatar

  Tja Ina, ik heb het geprobeerd……. Maar heb geen idee hoe je het blad vast moet maken 😕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *