17 Februari, ochtend

Een tijdje geleden fotografeerde ik deze zaadbol. Er stonden een paar plantjes bij elkaar en natuurlijk vond ik de achterste het mooiste en wilde ik die fotograferen (hij stond zo mooi in de zon met de schaduwkant van een boom er achter). Toen ik weer overeind kwam bleek de hele voorkant van mijn jas onder de klitten te zitten. Al wandelend heb ik de klitten van mijn jas geplukt en ze langs het pad op de grond gegooid. Deze planten waren geslaagd in het verspreiden van hun zaadjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “17 Februari, ochtend”

  1. Margo avatar

    Toen je begon te beschrijven dat je de achterste wilde fotograferen dacht ik al: oh-oh!
    Mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *