Ochtend

18 Februari, ochtend

De primula’s die ik vorige week kocht en in mijn tuintje zette, hebben het met dit koude maar knap moeilijk. Ik heb mij laten vertellen dat ik mij niets moest aantrekken van de slappe bloemen. Zodra het weer warmer wordt zullen ze, als het goed is, weer fier overeind komen.

4 gedachten over “18 Februari, ochtend

 1. Elke dag bewonder ik jouw mooie foto’s . Zelf maak ik ook veel foto’s met een gewoon toestel,
  waarmee ik hele mooie close ups kan maken.
  Maar sinds kort ben ik ook in het bezit van eenzelfde toestel als jij met de 18-55 lens.
  Mijn vraag is kan je daar ook close up foto’s ‘mee maken of moet dat met de lens die jij gebruikt?
  De foto’s van gisteren, verwissel je dan steeds van lens?

 2. Met de kitlens kun je redelijk dicht op je onderwerp komen maar voor een echte close up heb je toch echt een macrolens nodig. En ja, ik wissel steeds van lens. Nu maak ik over het algemeen macro-opnames en maar af en toe een landschap-foto er tussen door, dus het aantal keren dat ik moet wisselen valt mee.

 3. Ik had over mijn Primula’s een doek gelegd toen het 6 graden vroor,
  en….. ze zien er net zo uit als je jouwe!!
  Dus ik laat nu ook de boel de boel maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.