20 Februari, ochtend

Marmein heeft een speeltje te leen. Zo kan ik straks makkelijker een ingang van een natuurgebied vinden en als het goed is (ik moet de handleiding nog doorspitten) kan ik zo het bos inwandelen en daarna mijn auto nog terugvinden ook. Niet meer gebonden aan paaltjes dus. Nu maar hopen op een beetje goed weer dit weekend.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “20 Februari, ochtend”

 1. bart avatar

  aansluiten op je fototoestel (kan bij een aantal toestellen), dan weet je in één moeite waar je foto’s gemaakt zijn (wordt opgeslagen in de IPTC-info geloof ik).

 2. Margo avatar

  Schrik dan niet als je opeens een mannenstem uit je broekzak hoort die zegt: Sla na 300 meter rechtsaf! :mrgreen: :mrgreen:

 3. joekie avatar

  Haha, ik geloof niet dat deze praat. Dan moet je Tom of Mr. Mio nemen. Ik heb zoiets in mijn telefoon geloof ik. 😀

 4. Jetske avatar
  Jetske

  Dat is toch wel een vrouwvriendelijke uitvinding. Vrouwen hebben immers een belabberd richtingsgevoel. Nu kun je je nog meer gaan concentreren op het fotograferen. Ik zie je al bukkend en fotograferend door het bos struinen, linksrechtslinkslinksrechtslinks…..oeps.
  En nu wijst het speeltje je de weg terug naar de auto.

 5. Ina avatar

  Oooohh hij moet gewoon getest worden
  zeg dat dan gelijk….. je bent natuurlijk bang
  dat je er niks van bakt en dan moet ik je ,
  aan je handje weer terug leiden 8)

 6. Marmein avatar

  Ik beken schuld Ina. Zal ik je de handleiding alvast even sturen ? Kun je je even inwerken 😉

 7. Kriebels & Krabbels avatar

  He Marmein, nu kun je ook Geo Cachen ….

  (zie http://www.geocaching.nl/index/)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *