Ochtend

20 Februari, ochtend

Marmein heeft een speeltje te leen. Zo kan ik straks makkelijker een ingang van een natuurgebied vinden en als het goed is (ik moet de handleiding nog doorspitten) kan ik zo het bos inwandelen en daarna mijn auto nog terugvinden ook. Niet meer gebonden aan paaltjes dus. Nu maar hopen op een beetje goed weer dit weekend.

7 gedachten over “20 Februari, ochtend

 1. aansluiten op je fototoestel (kan bij een aantal toestellen), dan weet je in één moeite waar je foto’s gemaakt zijn (wordt opgeslagen in de IPTC-info geloof ik).

 2. Haha, ik geloof niet dat deze praat. Dan moet je Tom of Mr. Mio nemen. Ik heb zoiets in mijn telefoon geloof ik. 😀

 3. Dat is toch wel een vrouwvriendelijke uitvinding. Vrouwen hebben immers een belabberd richtingsgevoel. Nu kun je je nog meer gaan concentreren op het fotograferen. Ik zie je al bukkend en fotograferend door het bos struinen, linksrechtslinkslinksrechtslinks…..oeps.
  En nu wijst het speeltje je de weg terug naar de auto.

 4. Oooohh hij moet gewoon getest worden
  zeg dat dan gelijk….. je bent natuurlijk bang
  dat je er niks van bakt en dan moet ik je ,
  aan je handje weer terug leiden 8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.