Ochtend

21 Februari, ochtend

Vreemd genoeg vielen mij de talloze rechtopstaande blaadjes van de sneeuwbal pas op toen ik eens in het donker thuis kwam. De wittige achterkant van de blaadjes vangen het oranje licht van de lantaarnpaal anders op dan het witte daglicht.

Maar ja, welke witbalans-instelling gebruik je met het oranje licht en de rode auto op de achtergrond. In eerste instantie was ik op zoek naar een witbalans waarmee de natuurlijke kleuren van het blad zichtbaar worden. Maar ach, waarom zou ik dat doen ? Dit is uiteindelijk zoals ik het blaadje vanmorgen in dat rare licht zag. De scherpte valt mij trouwens best mee met een sluitertijd van 30 seconden.

6 gedachten over “21 Februari, ochtend

  1. Wat een prachtig effect zo met die lantaarnpaal en die rode auto op de achtergrond! Mooie foto!

    groetjes Mickey

  2. Goeie keuze dus, want het is een schitterende foto geworden.
    (waar auto’s wel niet allemaal goed voor zijn!!) 🙄

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.