Ochtend

26 Februari, ochtend

Zoals elk jaar heeft de clematis bij mijn keukenraam al erg vroeg in de winter uitlopers. Tot nu toe hebben ze elke winter overleeft, en zoals het er deze winter naar uitziet zal het ook dit jaar geen probleem zijn. Elk jaar denk ik weer dat ik nu wel heel vroeg bloemen zal gaan zien, maar elk jaar weer wacht hij tot mei voor de eerste bloem zich opent.

5 gedachten over “26 Februari, ochtend

  1. Als er bij jullie vanmiddag/avond ook zulke luchten waren als hier, mag ik hopen dat je je camera bij je had op weg van je werk naar huis! 😯

  2. Helaas Margo. Ik was vandaag de hele dag op cursus in Amersfoort en was pas tegen een uur of 6 thuis (voor het reisgemak had ik ook maar geen camera meegenomen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.