2 Maart, ochtend

Toen ik vrijdag de katjes aan het fotograferen was, viel mijn oog op iets geels, dicht bij de grond. Verhip, bloeiend klein hoefblad. Dat had ik dit jaar nog niet gezien. En zo wordt je gelokt door het ene foto-onderwerp om vervolgens over een ander te struikelen.

Het blijft een wat vreemd bloemetje vind ik altijd, zo met de kleine blaadjes op het steeltje.

Toen ik gisteren achterlangs Kampen naar Urk reed, zag ik dat de aarden geluidswal vol stond met klein hoefblad. Eigenaardig, zodra je er eentje gezien hebt zie je ze ineens overal.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “2 Maart, ochtend”

 1. Margo avatar

  Ja, grappig is dat hè? Net alsof je hersens erop geattendeerd worden dat het er is en dus zie je het overal. Als je een nieuwe auto hebt zie je ‘m ook ineens overal rijden. Ik denk dat ik mijn logjes ook maar gewoon een datum als titel meegeef! 😉

 2. Margo avatar

  Nou, ik zag ze vandaag ook!

 3. Seraka avatar

  grappig zoals ze alleen de bloemetjes openen bij mooi weer
  soms slecht een klein moment van de dag geopend
  knappe foto’s 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *