Ochtend

5 Maart, ochtend

Mijn schoolmeester van toen was in die tijd druk bezig bij een volleybalvereniging waar ze het mini-massaplan ontwikkelden. En als je meester zegt dat het leuk is dan ga je toch een keer meedoen ? En zo kruip ik nu richting de 50 en volleybal ik nog steeds.

Dit jaar ben ik daar iets minder gelukkig mee. Doordat we vorig jaar degradeerden spelen we nu op een andere avond de competitie. En op die avond hebben we ook de fotoclubavond. Daar ben ik dus het hele seizoen nog niet geweest. Om toch een beetje contact te houden met de club heb ik voor komende zaterdag een natuurfotowandeling georganiseerd. Uiteraard in de Dellen, want dat hoekje ken ik nu bijna even goed als mijn broekzak (waar ik eerlijk gezegd ook nog wel dingen in tegenkom waarvan ik niet wist dat ze daar zaten)

p.s.: aan de blokdekking wordt nog gewerkt.

4 gedachten over “5 Maart, ochtend

  1. Volleybal is een heerlijke sport, heb het ook lang beoefend, helaas door de fibromyalgie niet meer mogelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.