5 Maart, ochtend

Mijn schoolmeester van toen was in die tijd druk bezig bij een volleybalvereniging waar ze het mini-massaplan ontwikkelden. En als je meester zegt dat het leuk is dan ga je toch een keer meedoen ? En zo kruip ik nu richting de 50 en volleybal ik nog steeds.

Dit jaar ben ik daar iets minder gelukkig mee. Doordat we vorig jaar degradeerden spelen we nu op een andere avond de competitie. En op die avond hebben we ook de fotoclubavond. Daar ben ik dus het hele seizoen nog niet geweest. Om toch een beetje contact te houden met de club heb ik voor komende zaterdag een natuurfotowandeling georganiseerd. Uiteraard in de Dellen, want dat hoekje ken ik nu bijna even goed als mijn broekzak (waar ik eerlijk gezegd ook nog wel dingen in tegenkom waarvan ik niet wist dat ze daar zaten)

p.s.: aan de blokdekking wordt nog gewerkt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “5 Maart, ochtend”

 1. Margo avatar

  Laat die volleybal en ga fotokluppen! 😀

 2. Marmein avatar

  Ik zie het al, typisch een opmerking van een niet team-player 🙄

 3. Ank avatar

  Volleybal is een heerlijke sport, heb het ook lang beoefend, helaas door de fibromyalgie niet meer mogelijk!

 4. jan10 avatar

  wat kan jij nou nog leren op een fotoclub???????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *