Bolletje

Vanmorgen zag ik dit bolletje op een grassprietje. Maar wat zie ik hier nou ? Is het een bevroren dauwdruppel met wat rijp ? Of is het een hagelsteentje dat gespiest is ? (er lagen er genoeg van vanmorgen)

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Bolletje”

 1. Marie-Claire avatar

  Nou.. móoi vind ik het in ieder geval wel ! :mrgreen:

 2. Ank avatar

  Ik denk een gespiest hagelsteentje, mooi hoor!

 3. Margo avatar

  Goh! 😯 Dat is wel een goeie zeg! Hoe groot is de kans dat een hagelsteentje zacht genoeg is, en licht genoeg is om opgevangen te worden door een grassprietje? Zonder er direct weer af te stuiteren dus? Je hebt hier een heel bijzonder fenomeen gefotografeerd! Die stuur je toch wel op naar Vroege Vogels hè?

 4. Arianne avatar

  Hoe het precies zit weer ik ook niet…maar ik vind het wel een mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *