Ochtend

6 Maart, ochtend

Ik blijf vanmorgen nog even bij de bolletjes. Voor ik naar het werk ging gisteren heb ik nog even het mos op een muurtje in de tuin gefotografeerd. Het lijkt wel of dit hagelsteentje ook gespiest is….

3 gedachten over “6 Maart, ochtend

  1. Nou ja zeg! Niet te geloven! Het is net niet goed te zien, het kan ook zijn dat’ie er tussen is blijven hangen!

  2. Nu ’s avonds in het donker zie ik pas dat er ook nog een ragfijn spinnendraadje tussen de mos-sprietjes loopt! Wat is macrofotografie toch een heerlijke ontdekkingstocht! 😀

  3. Super mooie foto’s. Schitterend zoals je oog hebt voor detail. Deze manier van fotograferen spreekt mij erg aan. De foto met die druppels waar je ook de voordeur in ziet schitteren, prachtig! Heb genoten. Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.