Ochtend

Ze piepen

Vanmorgen ben ik met een paar leden van de Zwolsche fotoclub aan de wandel geweest bij de Dellen. Waar ik vorig weekend nog liep te speuren naar uitbottende knoppen van de larix en niks vond, zagen we vanmorgen dat bij de meeste larixen de jonge blaadjes alweer naar buiten piepen.

5 gedachten over “Ze piepen

  1. Ah mooi man! Heb H’s laptop weer aan de praat gekregen. Morgen wordt ’t koud en nat, dus Schier valt af. We zouden vroeg gaan. Sta je in de startblokken voor ’t geval het onverhoeds toch wandel/fotoweer wordt? 😀

  2. Moi wicht….

    Ik wou morgen zowiezo richting Sappemeer rijden, dus laat maar weten of jullie het aandurven

  3. Ik heb je SMSje ontvangen ! Ik ga maar niet, ik heb een niet al te beste nacht gehad en maak er maar een rustige dag van.

    Ik ben nog nooit bij de Menkemaborg geweest, het moet er erg mooi zijn. Heel veel plezier !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.