Ochtend

10 Maart, ochtend

Ik snap nooit wat van rages. Mischien komt dat door het feit dat ik geen kinderen heb, maar naar ik begrijp zijn er ook volwassenen die bezeten raken van de gratis poppetjes die door winkels worden verstrekt bij de boodschappen. Is een van jullie ook gegrepen door de poppetjes ?

14 gedachten over “10 Maart, ochtend

 1. NOU.. bij het leegruimen van een van mijn kasten kwam toevallig ook een kleine Smurfen-verzameling te voorschijn..Erfenisje uit het verleden want ‘destijds’ was het op de secretariaten waar ik toen werkte een goed gebruik om je ‘monitor’ want ‘persoonlijker’ te maken en ik was (en ben) een dikke Smurfen-fan.. Maar voor de AH-rage haal ik véel te weinig boodschappen ben ik bang.. En ja, die Smurfjes gaan, samen met een Sneeuwwitje-dwergje, mee naar mijn nieuwe huis.. :mrgreen:

 2. Niet door de Smurfen maar ik ben wel een echte verzamelaar, heb een grote Disney verzameling bijvoorbeeld.

 3. Zelf geef ik er niets om (ben 77 jaar) maar ik spaar ze voor de kinderen van mijn huishoudelijke hulp , die er gek op zijn.

 4. komt een moeder thuis met het zoveelste smurfenpoppetje, zegt haar man: wat moet je toch met die k..smurf, waarop de dochter zegt: hee, welke is dat, die heb ik nog niet!

 5. Misschien leuk als je nog kleine kinderen hebt? Of kleinkinderen, maar die heb
  ik ook niet.

  In ieder geval speel ik er niet meer mee op mijn 66e!!

 6. Ik vroeg aan vrienden of ik hun Azrael mocht hebben en toen kreeg ik de kat plus wat smurfen… ik doe blijkbaar onvrijwillig per ongeluk mee 🙂

 7. Ik geef ze weg aan degenen die voor of achter mij boodschappen doen :mrgreen: , wat moet ik met die dingen ❓

 8. Mijn houthak smurf is gemorphed to kippen-killer smurf. Recept? Men neme houthak smurf, houtblok onder de arm wegpeuteren. Met een rode permente marker bloed op de zaag tekenen en wat bloed sporen op benen & schoenen tekenen. Dan het hoofd van een paaskuiken door het armpje waar eerst het houtblok zat trekken. Pootjes leuk naar boven draaien en zo plaatsen dat je andere paaskuikens hard wegrennen. Op mijn bureel op het werk. Tsja, ik haat smurfen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.