13 Maart, ochtend

Geplaatst op

Toen ik gisteren wat hout voor de kachel wilde pakken rook ik een heerlijke zoete lucht in de tuin. Het bleek de skimmia. Het is de grootste struik in mijn tuintje en het was mij niet eens opgevallen dat hij in bloei stond, zo onopvallend zijn de bloemen als je van een afstandje kijkt. Geen wonder dat hij geur gebruikt om op te vallen.

2 reacties op “13 Maart, ochtend&rdquo

  1. Zo, ik wordt op mijn wenken bediend, zat te wachten op een ontbijtlogje!
    Ja die skimmia heb ik ook al een paar keer gespot en gefotografeerd maar het is mij niet opgevallen dat hij geurt. Maar misschien ben ik verkouden. Die kleine bloempjes vallen nauwelijks op. Werk ze vandaag!

  2. Hee is me niet opgevallen dat die Skimmia al bloeit.
    Morgen zal ik eerst eens kijken. En ruiken…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.