Ochtend

23 Maart, ochtend

Deze eerste paasdag begint met een prachtig zonnetje, en dat terwijl er constant gewaarschuwd wordt voor winters weer. Het enige dat aan de winter doet denken is de nachtvorst. Het zonnetje is echter al weer zo warm dat alleen in de schaduw wat rijp te vinden is.

De sering in mijn voortuintje gaat het bloemloze jaar 2007 nu helemaal goed maken. Uit werkelijk elke knop die hij heeft zie ik bloemen verschijnen. Het is alleen te hopen dat ze tegen een beetje vorst kunnen.

4 gedachten over “23 Maart, ochtend

  1. Ja, het is een koud jasje wat de bloemen dragen.
    Het is idd. te hopen dat niet teveel kapot vriest.

  2. Ik help het je ook hopen, hier in de tuin hebben de Narcissen erg veel te lijden van de vorst, de meesten liggen plat dus ik denk dat ik ze in de loop van de dag, als het wat warmer is, maar pluk en op de vaas zet.

  3. Ik zit me er ook over te verbazen dat het héérlijk weer is! Heb je de heldere maan ook gezien afgelopen nacht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.