23 Maart, ochtend

Deze eerste paasdag begint met een prachtig zonnetje, en dat terwijl er constant gewaarschuwd wordt voor winters weer. Het enige dat aan de winter doet denken is de nachtvorst. Het zonnetje is echter al weer zo warm dat alleen in de schaduw wat rijp te vinden is.

De sering in mijn voortuintje gaat het bloemloze jaar 2007 nu helemaal goed maken. Uit werkelijk elke knop die hij heeft zie ik bloemen verschijnen. Het is alleen te hopen dat ze tegen een beetje vorst kunnen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “23 Maart, ochtend”

 1. Chris avatar

  Ja, het is een koud jasje wat de bloemen dragen.
  Het is idd. te hopen dat niet teveel kapot vriest.

 2. Ank avatar

  Ik help het je ook hopen, hier in de tuin hebben de Narcissen erg veel te lijden van de vorst, de meesten liggen plat dus ik denk dat ik ze in de loop van de dag, als het wat warmer is, maar pluk en op de vaas zet.

 3. Margo avatar

  Ik zit me er ook over te verbazen dat het héérlijk weer is! Heb je de heldere maan ook gezien afgelopen nacht?

 4. Marmein avatar

  De maan was vannacht zo helder dat ik helemaal geen lamp aan hoefde te doen om iets te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *