Dooi

De sneeuw van vanmorgen was maar van korte duur. Ik was nog even naar het Engelse werk gegaan, maar halverwege begon het alweer hevig te sneeuwen. Van een echt sneeuwlandschap rondom de IJssel was ook geen sprake (zover dat te zien was door de dichte sneeuwval) en ik heb maar rechtsomkeer gemaakt.

Eenmaal thuis brak het zonnetje door en begon de sneeuw te smelten. Geen landschap dus maar met druppels kan ik mij ook kostelijk vermaken.

 

Ik heb bij deze foto’s geflitst. Dat de onderste twee omhoog lijken te vallen komt doordat ik een wat langere sluitertijd gebruikt. Op het moment van de flits is de druppel nog boven, de sluitertijd was langer dan de flits zelf en dus zie je onder de druppel de beweging van het verder vallen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Dooi”

  1. Margo avatar

    Wij zijn naar Oudenbosch (basiliek en arboretum) gegaan en hebben ook vele weersveranderingen gezien, zon, sneeuwval, zon sneeuwval enzovoort. Deze zijn wel grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *