26 Maart, ochtend

Toen ik vorige week naar de buurtsuper liep zag ik dit bolletje op de stoep liggen. Helemaal gaaf en met een prachtige sierlijke krul in zijn steel. Het deed mij denken aan een acrobate die op handen staand haar benen over haar hoofd naar voren stak.

Ik heb haar maar mee naar huis genomen, voor dat iemand er op zou kunnen gaan staan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “26 Maart, ochtend”

 1. Margo avatar

  Inderdaad, je associatie met een acrobate heb ik ook. Dit is Kunst! Ik zou de onderrand wegpoetsen, zodat ‘ie zweeft en uitvergroten. Zei ik …. IK zou????? :mrgreen:

 2. Resi avatar
  Resi

  Leuke dingen he? Bij ons in de straat liggen er altijd een heleboel. Ze zijn afkomstig van plataan bomen, en onze straat is daar mee omzoomt. Gek genoeg blijven de meeste bolletjes gewoon zitten, zelfs na een heftige storm. Als ik nu uit het raam kijk hangen de meeste nog steeds aan de boom, terwijl het nieuwe seizoen bijna begint.

 3. k@rin avatar

  Heel mooi!

 4. Margo avatar

  1-2-3-4 Komt er nog wat van?????? :mrgreen:

 5. Marmein avatar

  Ik zal hem vanavond even een ander ondergrondje geven. 😥

 6. Margo avatar

  Oh ja dat ook! :mrgreen:
  Ik bedoelde eigenlijk: waar blijft het ochtendloooooogje?? :mrgreen: :mrgreen:

 7. gewoon ikke avatar

  Zoonlief zijn zakken zitten ook altijd vol met die dingen…..
  Maar niet omdat ‘ie ze zo mooi vindt.

  Maar omdat ze zo lekker gooien!

  Prachtig zo hoor!
  Stuk mooier dan in een jaszak!

  Groetjes Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *