Ochtend

16 April, ochtend

Marmein heeft zichzelf eens flink verwend. Toen Zijbuurvrouw vorig jaar een hoge tuinschutting plaatste had ik meteen het idee om er een tuinposter aan te gaan hangen. Maar ja, dat is nog al prijzig en dus bleef het er bij. Daar ik het afgelopen jaar weer het hele jaar gezond was gebleven kreeg ik mijn noclaim volledig terug. En daar heb ik mij zelf maar eens een kado van gekocht.

Een tijdje geleden fotografeerde ik een viooltje dat in een bak op mijn tuintafel stond. De viooltjes staan er nog steeds en kunnen nu naar een foto van zichzelf kijken. Ik ben erg tevreden met het resultaat. De vrolijke kleuren maken de tuin in een keer een stuk vrolijker, zeker nu alles nog een beetje kaal is.

Er is maar 1 klein probleempje: nu lijkt het mij erg leuk om de rest van de schutting ook vol te hangen.

18 gedachten over “16 April, ochtend

 1. wanneer je genoeg euri’s hebt is dat natuurlijk ook geen probleem, maar ik begrijp dat het daar wel een beetje aan schort dus…., maar erg mooi hoor.

 2. Hoi, ik werd helemaal vrolijk van zo`n grote viool, Waar heb je dat laten doen? Voor de rest is het iedere dag genieten van je foto`s!

 3. Tuinposter ? Is dat een afdruk op weerbestendig papier of zo ? Nog nooit van gehoord. Vertel!

 4. Dat ziet er erg mooi uit, ik begrijp dat het een soort van papier is, dat je op kunt rollen zal ik maar zeggen?

 5. De foto is op zeildoek afgedrukt. Dat is van dat materiaal waar ook grote reclameposters/spandoeken van worden gemaakt. Je kunt het dus zo groot krijgen zals je zelf wilt. (of kunt betalen 😉 )

  Ik heb het laten afdrukken bij de hema. En als lid van Zoom krijg je nog 10% korting ook.

 6. Dit bedoelde je dus met “gat dichten”! 😀
  Hij is erg mooi en inderdaad lijkt me dat het kriebelt de andere vlakken ook met posters te bekleden. Verkoop je je huis straks inclusief posters?

 7. Wat geweldig ! Nu heb ik weer spijt dat ik geen tuin heb.. Er wordt momenteel aan de badkamer gewerkt dus ik ben benieuwd of er strakjes ruimte is voor een Marmein-original.. :mrgreen:

 8. Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet na een regenbui. Met echte druppels. Maak je daar een foto van? Straks heb ik weer een tuintje en kijken we tegen een saaie muur van een schuurtje aan, misschien een idee daar een poster aan te hangen?

 9. Deze aanwinst doet het vast ook erg goed in het verkoopproces van je huis! Wie weet willen geïnteresseerde kandidaten het huis wel alleen kopen inclusief deze Marmein-original in de tuin…

 10. leuk die poster
  tot hoeveel pixels heb je dat mini-bloemetje moeten opblazen
  en deed je dat met de 110%-methode?
  mvg.
  fvn.

 11. Geweldige foto zo!! Ik zal het idee eens doorspelen naar mijn zoon,
  die wil zijn patio opknappen!!
  Prachtig fris die kleuren.

 12. @ margo,
  telkens je foto 110% vergroten in je digidoka
  zodat er weinig “verlies” optreed
  mvg.
  fvn.

 13. Oja, de 110% methode. Dat had ik kunnen doen natuurlijk. Ik heb mijn snijtool gewoon op 80×80 cm gezet en heb de foto uitgesneden. De dpi heb ik op 300 laten staan.

 14. Wat mooi Marmein. Ik hoop dat hij niet zal verschieten door de zon.
  Je hebt veel mensen op een idee gebracht!
  groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.