Marmein heeft zichzelf eens flink verwend. Toen Zijbuurvrouw vorig jaar een hoge tuinschutting plaatste had ik meteen het idee om er een tuinposter aan te gaan hangen. Maar ja, dat is nog al prijzig en dus bleef het er bij. Daar ik het afgelopen jaar weer het hele jaar gezond was gebleven kreeg ik mijn noclaim volledig terug. En daar heb ik mij zelf maar eens een kado van gekocht.

Een tijdje geleden fotografeerde ik een viooltje dat in een bak op mijn tuintafel stond. De viooltjes staan er nog steeds en kunnen nu naar een foto van zichzelf kijken. Ik ben erg tevreden met het resultaat. De vrolijke kleuren maken de tuin in een keer een stuk vrolijker, zeker nu alles nog een beetje kaal is.

Er is maar 1 klein probleempje: nu lijkt het mij erg leuk om de rest van de schutting ook vol te hangen.