Ochtend

17 April, ochtend

Om op mijn werk te kunnen komen fiets ik door de van Karnebeektunnel. De blauw, wit en geel geschilderde tunnel lijkt mij wel een leuk onderwerp om eens te fotograferen. Het is er echter nog niet van gekomen.

Eerder deze week is iemand in de tunnel bezig geweest met een spuitbus om allerlei uitspraken op de wand te schrijven. En zo maakte ik toch een foto van de tunnel, al was het anders dan ik in gedachten had.

7 gedachten over “17 April, ochtend

  1. Hoi Marmein,
    Ik lees en kijk al een tijdje mee op je log, zonder te reageren, maar nu kon ik het toch niet laten 😉
    Hoewel ik helemaal achter de tekst sta, vind ik het echt niet kunnen, het bekladden van muren, gebouwen e.d. Het lijkt echt wel een plaag te worden. Verder moet ik echt even vermelden dat ik ontzettend geniet van je foto’s en er regelmatig met jaloerse blikken (op sommige ben ik echt stikjaloers) naar kijk. Groetjes Yvonne

  2. Laten ze er maar een spandoek van maken, lijkt me beter.

    Want de leuze is wel leuk.

  3. Eerlijk gezegd vind ik dit nog wel aardig (vanwege de humor), wat ik véel en veel erger vind zijn van die ’tags’, onherkenbaar voor buitenstaanders, vaak erg lelijk (maar da’s natuurlijk subjectief). Echte graffiti (dus met een duidelijk design/ontwerp kan ik redelijk waarderen, al is het erg om te zien dat een stuk ‘geluidswand’ (ik werk bij RWS) nog vóor dat het werd opgeleverd al voor 300 meter onder de graffiti zat.. Wel grappig dat daar dan een systeem opzit waardoor je het zó van zo’n muur afspuit.. :mrgreen: :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.