20 April, ochtend

Vandaag zou ik meelopen met de weblog-wandeling van Steph. Maar met alle perikelen van een huis kopen en een eigen huis verkopen ga ik dat niet redden. Er moet nog geklust, opgeruimd en gepoetst worden want morgen komen de eerste kijkers.

De tuin is nu redelijk op orde. En alsof de planten het er om doen: ze doen het prima. Jaren lang kijk ik tegen wat miezerige plantjes aan of plant ik bloemen die ik het jaar daarop nooit meer terug zien. De ridderspoor schiet de grond uit, de salvia heeft na jaren proberen de winter doorstaan en krijgt nu jonge loten en zelfs de flox, die altijd maar enkele scheuten produceert heeft er zin n dit jaar. De trouwe akelei heeft het altijd al goed gedaan en staat nu alweer in knop zag ik vanmorgen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

11 reacties op “20 April, ochtend”

 1. Margo avatar

  Gek is dat hè? Mijn tuin was ook vaak op z’n mooist als ik ging verhuizen, de nieuwe bewoners lieten het vervolgens tot mijn verdriet versloffen. Neem je ook wat mee uit je tuin?

 2. Marmein avatar

  Volgens mij mag je niets meenemen uit de tuin (voor wat betreft de vaste planten dan) Tenzij je van te voren hebt aangegeven dat je iets mee neemt.

 3. Jan avatar

  Tja, een huis verkopen en tevens een ander huis kopen is een hele klus. Succes, Jan.

 4. Marie-Claire avatar

  Ja, succes, hoop dat je huis snel verkocht is ! 😐

 5. Ina avatar

  Ach…. geef nou maar toe
  je durfde gewonn niet zonder mij 8)

 6. frank avatar

  niet vergeten een appeltaart te bakken morgen
  mvg.
  fvn.

 7. Margo avatar

  Je kunt toch stekkies enzo meenemen? Je huis is nog niet verkocht dus je kunt nu vast dingen apart zetten. Als je zou willen dan.

 8. Marmein avatar

  Ik ga zeker stekjes nemen en verder denk ik dat ik de tuin van mijn vader ga plunderen 😉

 9. Kwebbel avatar

  Een tuin die het goed doet is ook prima voor de verkoop 🙂
  Planten meenemen mag wel mits je het meld wat je meeneemt. Paar stekjes meenemen valt vast niet op.

 10. Margo avatar

  Weet je vader dat al, of leest hij dat hier? 😉

 11. Marmein avatar

  Volgens mij leest hij de reacties nooit :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *