Ochtend

22 April, ochtend

De bomen in de straat laten hun bloemen al weer zien. Nu is het alleen nog een bloemetje hier en daar dat bloeit, maar de vele knoppen in de andere takken beloven voor straks een explosie van bloesem.

5 gedachten over “22 April, ochtend

 1. Ja dat is altijd een schitterend gezicht maar de harde wind brengt vandaag ook al weer schade toe, ik zag al veel knoppen op de grond liggen bij mijn Prunus 😥
  OT:Heb je me nog gezien vanmorgen? Ik heb foto’s staan maken van “jouw” eendjes, voelde ahw jouw ogen in mijn rug prikken 😆

 2. Ik zat de hele ochtend in vergadering, dus mijn ogen heb je niet gevoeld. Ik zit overigens rechts onder de klok op de 3de etage (naast mijn buro heb ik een vaasje gele bloemen op het raam geplakt)

 3. hiiiiiiiiiiiii marmein,
  die fietsenstalling is idd een eerste poging tot een hdr,
  dit http://gallery.zoom.nl/image/789728/html/ is de eigenlijke foto

  haha onder de klok op de 3de etage (naast mijn buro heb ik een vaasje gele bloemen op het raam geplakt), ik zal het eens fotograferen
  doeiiiiiiii
  😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.