Ochtend

Dikke pret

Het is weer dikke pret bij mij in mijn vijvertje. Stikte het eerder van de padden, nu is het een en al kikker in het water. En als ik mij niet vergis zag ik gisteren ook een watersalamander rondzwemmen. Maar zie die maar eens op de foto te krijgen.

7 gedachten over “Dikke pret

  1. Het is niet te geloven, in die druppel water in dat kleine vijvertje, dat er nog zo veel inzit! :mrgreen: Is er verder geen water in de buurt, of is jouw vijvertje zo lekker, ondanks de op de loer liggende Grote Boze Kater? Hij lijkt wel van goud deze! Ben je vrij vandaag?

  2. Hoe lang heb je hiervoor op je buik gelegen? Zou dit nu de “prins”zijn? 😆

  3. Dat valt heel erg mee Nienke, er is altijd wel een kikker die blijft zitten. Ik hoefde alleen te wachten tot deze zijn koppie naar mij toe had gedraaid.

    En het zoenen van de kikkers heb ik maar opgegeven.

  4. Haha Ank heeft gelijk! Hij tuit z’n lippen! wee een kans voorbij laten gaan Marmein! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Ennne mijn logje eh … was ik vergeten! 😳
    Als je iedere dag komt kijken zal mijn animo misschien wat groter worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.