Dikke pret

Het is weer dikke pret bij mij in mijn vijvertje. Stikte het eerder van de padden, nu is het een en al kikker in het water. En als ik mij niet vergis zag ik gisteren ook een watersalamander rondzwemmen. Maar zie die maar eens op de foto te krijgen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “Dikke pret”

 1. Margo avatar

  Het is niet te geloven, in die druppel water in dat kleine vijvertje, dat er nog zo veel inzit! :mrgreen: Is er verder geen water in de buurt, of is jouw vijvertje zo lekker, ondanks de op de loer liggende Grote Boze Kater? Hij lijkt wel van goud deze! Ben je vrij vandaag?

 2. Marmein avatar

  Nee. Niet verder vertellen hoor 😆

  Waar blijft je ochtendlogje trouwens ? 😎

 3. Nienke avatar
  Nienke

  Hoe lang heb je hiervoor op je buik gelegen? Zou dit nu de “prins”zijn? 😆

 4. frank avatar

  je mag die vijver wel meenemen naar je nieuwe huis
  met al die natuur erin
  😉
  mvg.
  fvn.

 5. Marmein avatar

  Dat valt heel erg mee Nienke, er is altijd wel een kikker die blijft zitten. Ik hoefde alleen te wachten tot deze zijn koppie naar mij toe had gedraaid.

  En het zoenen van de kikkers heb ik maar opgegeven.

 6. Ank avatar

  Hij tuit z’n lippen anders wel naar je, zo te zien :mrgreen:

 7. Margo avatar

  Haha Ank heeft gelijk! Hij tuit z’n lippen! wee een kans voorbij laten gaan Marmein! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  Ennne mijn logje eh … was ik vergeten! 😳
  Als je iedere dag komt kijken zal mijn animo misschien wat groter worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *