Ochtend

29 April, ochtend

Gistermiddag brak na de regen het zonnetje nog even door. Na de droogte die we afgelopen weekend in de polder zagen is het voor de natuur weer even een verademing. Veel ruimte om tussen de rozenblaadjes en het zonlicht te kruipen was er niet. Maar wel was er ruimte om te spelen met achtergronden. De foto hieronder heb ik genomen met de muur van mijn huis als achtergrond.

Zo is alles ook lekker opgefrist voor de kijkers die vandaag komen. Nadat mijn huis zondag op funda verscheen hebben zich gisteren vier geïnteresseerden gemeld. Het wordt dus weer een spannend dagje.

Met neus tussen de rozenblaadjes viel mij wel iets op: de bladluizen zijn ook weer gearriveerd. Het is weer tijd om maatregelen te nemen.

2 gedachten over “29 April, ochtend

  1. Leuk om je huis van onder tot boven zo te kunnen bezichtigen, ik hoop voor je dat er van kijkers kopers worden, moet haast wel met zo’n leuk huis!

    Mooie druppelfoto’s weer, ik heb net ook even een poging gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.