Fauna

Portretjes

Nadat ik gisteren mijn ochtendlogje had gemaakt en ik de keuken van VriendinT stapte, gluurden de onderwerpen van dat logje net door het raam naar binnen. VriendinT zou net het zonnescherm naar beneden doen. Maar op mijn kreet om stil te blijven staan en niet te bewegen bevroor ze in die handeling. Ik heb gauw mijn camera gegrepen en wat foto’s door het keukenraam gemaakt voordat de heren weer wegkuierden.

6 gedachten over “Portretjes

  1. Staat het huis van je vriendin écht niet stiekem op het terrein van de plaatselijke kinderboerderij?

    Heel bijzonder!!!

  2. Wat een prachtig verhaal. Even koekeloeren of er toevallig iets bij de koffie te halen was 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.