Portretjes

Nadat ik gisteren mijn ochtendlogje had gemaakt en ik de keuken van VriendinT stapte, gluurden de onderwerpen van dat logje net door het raam naar binnen. VriendinT zou net het zonnescherm naar beneden doen. Maar op mijn kreet om stil te blijven staan en niet te bewegen bevroor ze in die handeling. Ik heb gauw mijn camera gegrepen en wat foto’s door het keukenraam gemaakt voordat de heren weer wegkuierden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “Portretjes”

 1. Brimstone avatar

  Nog even en ze komen op de koffie 🙂
  Prachtige foto’s!!!

 2. Margo avatar

  Schitterend! Gelukkig heeft je vriendin schone ruiten!

 3. Marie-Claire avatar

  WOWOW.. wat geweldig en idd Margo, heb je wel gelijk in 😆

 4. Steph avatar

  Staat het huis van je vriendin écht niet stiekem op het terrein van de plaatselijke kinderboerderij?

  Heel bijzonder!!!

 5. Ank avatar

  Het zijn bijna huisdieren als ik dat zo lees, fantastisch toch!!!

 6. Alwin avatar

  Wat een prachtig verhaal. Even koekeloeren of er toevallig iets bij de koffie te halen was 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *