5 gedachten over “Geel

  1. Ja geweldig hè? Ik vind deze foto’s prachtig, ik heb het al een tijd willen fotograferen, maar zie het steeds vanuit de auto en dan is er – balen – natuurlijk nergens een plekje even te stoppen. Maar jij hebt er weel middenin gelegen zo te zien!

  2. Ja Marmein, maar als ik ze vanuit de auto zie ben ik onderweg naar iets waar ik met de fiets zo lang over doe dat er geen tijd meer overblijft om af te stappen! 😛

  3. Oh, wat zeg je dat mooi, de lente holt naar de zomer!

    En die bermen zijn zo mooi! Als er straks ook nog klaprozen bijkomen sta ik helemaal te springen.

    Maar je hebt het weer prachtig weten te pakken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.