Ochtend

15 Mei, ochtend

Vanmorgen was ik vroeg wakker, een mooie gelegenheid om de zon op te zien komen. Er hingen aardig wat wolken maar net daar waar de zon op kwam was het wolkenvrij. Spectaculair was de zonsopgang niet. Wel was het heerlijk om even stil aan de waterkant te zitten.

En zowaar, vlak boven het water was ook nog een druppel te vinden. Nou ja, twee eigenlijk.

4 gedachten over “15 Mei, ochtend

  1. Prachtig hoor en die twee druppels vind ik weer beeldschoon!

    OT:Vandaag op mijn log een exuvium, het is me eindelijk gelukt!

  2. Prachtig in al z’n eenvoud. En om acht minuten over zeven zoiets presteren. Mijn bioritme verzet zich hier tegen (en daardoor mis ik al dit moois…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.