Ochtend

25 Mei, ochtend

Roze is absoluut niet mijn kleur. Geef mij maar groen of blauw. En als het om een boeket bloemen gaat heb ik die het liefst helemaal wit. Maar de pioenrozen die ik bij het bloemenwinkeltje zag staan waren zo intens van kleur, dat ik ze niet kon laten staan. Al was de kleur er van roze.

De eerste pioenroos is nu open en het blijken enkelbloemige pioenrozen te zijn. Doordat er minder bloemblaadjes aan zitten kreeg ik een kijkje in het hart van de bloem. Prachtig, zoals de gele meeldraden afsteken tegen de roze stempel.

3 gedachten over “25 Mei, ochtend

  1. Nou dat is bijzonder kleurrijk te noemen, mooi! Ik heb van de week een prachtig boeket gekregen en daar zitten ook Pioenrozen in, ik ben benieuwd wat ik te zien krijg als die open gaan!

  2. Ik ben ook meer van de witte (of blauwe) boeketten, maar dit ziet er wel heel mooi uit zo! Dat roze met geel doet het goed op de foto, mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.