25 Mei, ochtend

Roze is absoluut niet mijn kleur. Geef mij maar groen of blauw. En als het om een boeket bloemen gaat heb ik die het liefst helemaal wit. Maar de pioenrozen die ik bij het bloemenwinkeltje zag staan waren zo intens van kleur, dat ik ze niet kon laten staan. Al was de kleur er van roze.

De eerste pioenroos is nu open en het blijken enkelbloemige pioenrozen te zijn. Doordat er minder bloemblaadjes aan zitten kreeg ik een kijkje in het hart van de bloem. Prachtig, zoals de gele meeldraden afsteken tegen de roze stempel.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “25 Mei, ochtend”

 1. Ank avatar

  Nou dat is bijzonder kleurrijk te noemen, mooi! Ik heb van de week een prachtig boeket gekregen en daar zitten ook Pioenrozen in, ik ben benieuwd wat ik te zien krijg als die open gaan!

 2. Geertje avatar

  Ik ben ook meer van de witte (of blauwe) boeketten, maar dit ziet er wel heel mooi uit zo! Dat roze met geel doet het goed op de foto, mooi!

 3. Jantine avatar

  Wat mooi en zulke mooie kleuren!!!
  gr.jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *