Avondlucht

Gisteravond ben ik even naar de Vreugderijkerwaard gereden. Eens even controleren of de zon wel onder ging. Als ik over een paar maanden weer naar de Vreugderijker waard ga fiets ik onder deze bomen door.

Bij de Vreugderijkerwaard was ik nog maar net op tijd. De lucht kleurde al prachtig. De ganzen en meeuwen maakten ruzie met elkaar om het beste plekje. Een reiger werd achtervolgt door een grote meeuw, nooit gedacht dat een reiger zo wendbaar kan zijn in de lucht. Jammergenoeg allemaal te ver voor mijn lens.

Maar ik kwam voor de lucht, en dat kan mijn camera prima aan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “Avondlucht”

 1. Nienke avatar
  Nienke

  Super mooie foto’s de tweede heeft mijn persoonlijke voorkeur, en dat in mijn achtertuintje!
  gr nienke

 2. Ank avatar

  Ik vind het prachtig hoor, moeder natuur tovert altijd haar mooiste kleuren tevoorschijn bij een zonsondergang en jij hebt ze perfect vastgelegd!

 3. Lathyrus avatar
  Lathyrus

  Schitterend Marmein, wat een prachtige foto’s! dankjewel dat je ons laat mee genieten van dat mooie stukje Nederland. ❗

 4. Margo avatar

  Oeh, was het zó mooi gisteravond?? Allemaal niks van gezien op het terrasje!

 5. Ineke Reuvekamp avatar
  Ineke Reuvekamp

  Hoi Marjon

  De hele “dag Zalk bij avond” op het bureaublad gehad( 6e foto van boven) en hoe vaker ik kijk hoe mooier hij wordt. Wat een prachtige serie! Ik zie ook nooit de avondzon want dan zit ie bij mij achter het bos. Moet het toch eens meer in de gaten houden.
  groetjes Ineke

 6. Kwebbel avatar

  Prachtig.

 7. Rileo avatar

  De eerste en de tweede……. wat een aandacht trekken die!
  Een prikkende zon nog met mooie kleuren.
  Daar moet je precies op tijd voor zijn.
  Je hebt er toch oog voor Marmein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *