Ochtend

Avondlucht

Gisteravond ben ik even naar de Vreugderijkerwaard gereden. Eens even controleren of de zon wel onder ging. Als ik over een paar maanden weer naar de Vreugderijker waard ga fiets ik onder deze bomen door.

Bij de Vreugderijkerwaard was ik nog maar net op tijd. De lucht kleurde al prachtig. De ganzen en meeuwen maakten ruzie met elkaar om het beste plekje. Een reiger werd achtervolgt door een grote meeuw, nooit gedacht dat een reiger zo wendbaar kan zijn in de lucht. Jammergenoeg allemaal te ver voor mijn lens.

Maar ik kwam voor de lucht, en dat kan mijn camera prima aan.

7 gedachten over “Avondlucht

 1. Super mooie foto’s de tweede heeft mijn persoonlijke voorkeur, en dat in mijn achtertuintje!
  gr nienke

 2. Ik vind het prachtig hoor, moeder natuur tovert altijd haar mooiste kleuren tevoorschijn bij een zonsondergang en jij hebt ze perfect vastgelegd!

 3. Schitterend Marmein, wat een prachtige foto’s! dankjewel dat je ons laat mee genieten van dat mooie stukje Nederland. ❗

 4. Hoi Marjon

  De hele “dag Zalk bij avond” op het bureaublad gehad( 6e foto van boven) en hoe vaker ik kijk hoe mooier hij wordt. Wat een prachtige serie! Ik zie ook nooit de avondzon want dan zit ie bij mij achter het bos. Moet het toch eens meer in de gaten houden.
  groetjes Ineke

 5. De eerste en de tweede……. wat een aandacht trekken die!
  Een prikkende zon nog met mooie kleuren.
  Daar moet je precies op tijd voor zijn.
  Je hebt er toch oog voor Marmein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.