3 Juni, ochtend

De gele roos in mijn tuintje. Hij heeft al op heel wat plekjes gestaan in Nederland. Ik kocht hem voor op mijn balkonnetje in Zeist, daarna is hij te logeren geweest bij een vriendin in Duiven. Later haalde ik hem op om hem in Kampen in mijn tuin te zetten. Nu staat hij dan in mijn tuintje in Zwolle en daar zal hij ook blijven staan denk ik. In de negen jaar dat hij hier staat zijn de wortels stevig verankert in de tuin.

Ik hoop alleen dat de volgende bewoners hem laten staan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “3 Juni, ochtend”

  1. Kwebbel avatar

    Dat hoop ik ook want het is een mooie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *