5 Juni, ochtend

Het is maar een klein bloemetje. Het valt eigenlijk alleen op doordat het er zo veel zijn. En zo bekijk je de lobelia ook meestal, alsof al die kleine bloemetjes bij elkaar een grote bloem vormen. Maar wat is het eigenlijk een apart bloemetje als je er eentje van dichtbij bekijkt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “5 Juni, ochtend”

 1. René avatar

  Hoi marmijn,

  het is weer een mooie foto, maar ik heb een opmerking.
  Sinds een tijdje zijn je foto’s donkerder geworden. Het viel me pas op bij de foto van de fotowedstrijd en dit is ook een goed voorbeeld. Het wit is wat grijs en het groen springt er ook niet echt uit. Je eerdere foto’s zijn wat lichter en lijken daardoor wat meer te sprankelen.
  Misschien dat het door je nieuwe camera komt? Iets andere instellingen bij het “ontwikkelen”?

  Groet, René

 2. Marmein avatar

  Ik zag het vanmorgen ook toen ik de foto op mijn werk bekeek. Ik zal de instellingen van het scherm van mijn laptop eens bekijken. Bedankt voor de tip René .

 3. Aernout avatar

  Herkenbaar probleem, heb ik zelf ook een tijdje gehad. Wat ik nu doe is iedere foto even met de levels in photoshop nakijken, dan zie je vanzelf of de foto over of onderbelicht is. Wanneer de levels goed zijn kan je ervan uit gaan dat iedere monitor de foto goed kan weergeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *