10 Juni, ochtend

De vrouwenmantel staat in bloei met kleine, groen/gele bloemetjes Ik wou nier schrijven dat de sierwaarde van deze plant niet in de bloei zit maar moet ineens denken aan een hele rij van deze planten die in bloei staan. Dat is toch wel een prachtig gezicht. Maar ja, ik heb er maar 1 plantje van (die ook nog eens als een stuk onkruid tussen het tuinmuurtje en de stoep staat) en dus valt de bloei bijna niet op.

Maar o, o, wat kan deze plant prachtig druppels vasthouden. Die heb ik trouwens al lange tijd niet meer gefotografeerd op deze plant. Na de volgende regenbui maar eens een poging gaan wagen lijkt mij.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “10 Juni, ochtend”

 1. Margo elsewhere avatar

  :mrgreen: 10 mei? De tijd gaat snel hè?

 2. Marmein avatar

  Ojee, heb ik het weer gedaan ? Dat komt doordat ik in een dropdown eerder ingevulde waarden te zien krijg wanneer ik de datum invul. Dat ik dat juist vandaag fout moet doen: vandaag is het voorlopig koopcontract van mijn huis in een definitief koopcontract overgegaan.

 3. Steph avatar

  Wat een geruststelling lijkt me dat. Jij kunt nu dus weer heerlijk slapen! 😀
  Al aan het inpakken inmiddels?

 4. Margo elsewhere avatar

  Lekker gevoel hè? Ik zit in m’n nieuwe huis terwijl monteurs bezig zijn de boekenkast te monteren. De woonkamer komt voor een groot deel af vandaag. 🙂

 5. Marmein avatar

  Nee, ik ben nog niet begonnen met pakken. het is mij veel te heet op dit moment. Maar gelukkig wordt het weer woensdag wat beter (voor mij dan)

 6. Marja avatar

  Toen ik het begon te lezen over de sierwaarde moest ik gelijk denken, als het gaat regenen heeft die een hele mooie sierwaarde.
  Veel succes als je gaat pakken.
  Marja

 7. Marmein avatar

  De klaprozen op het klaprozenveldje waren meer oranje, vandaar dat ik ben wezen kijken naar de echt rode klaprozen.

  Ik kwam vanmorgen weer langs het klaprozenveldje: geen bloemblaadje meer te ontdekken. Vreemd hoor. Omdat ik ook nog veel knoppen had gezien had ik gedacht dat de bloei continue zou zijn. Of zou het warme weer er mee te maken hebben ?

 8. Marie-Claire avatar

  Ik vind dit ook een hele mooie foto, héel teer en fragiel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *