Ochtend

14 Juni, ochtend

Hier en daar langs het pleintje voor mijn huis staan rozenstruiken. Sommigen vallen helemaal niet op al hebben ze nog zulke knalrode bloemen. Eerder deze week vroeg een buurman of die rode roos daar altijd al had gestaan. Zijn oog was ineens gevallen op een knalrode roos onder de berk. De roos staat er toch al zeker 9 jaar.En als je dan eenmaal gefocused hebt op een roos zie je ze ineens overal . In mijn tuintje heb ik er twee: de gele en de roze daar rechts van. Alle andere rozen staan tussen de struiken rondom het pleintje.

Eén gedachte over “14 Juni, ochtend

  1. Aaaaah mooi! ( mijn favourite bloem met druppels, geweldig) Ik kan ze bijn ruiken.
    groetjes Ineke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.