18 Juni, ochtend

Zaterdag kon ik het toch niet laten om nog wat bloemen voor in de tuin te kopen. Het duurt nog bijna 3 maanden voor ik naar mijn nieuwe huis ga. Dan kan ik net zo goed tegen wat vrolijks aan kijken toch ? De cosmea die ik gekocht heb beloofd met zijn vele knoppen een bloemrijke zomer.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “18 Juni, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  *gniffel*.. waarom ga je eigenlijk verhuizen, je lijkt enorm verknocht aan je huidige huis ?

 2. Marmein avatar

  Zie het maar als een soort van oefenen: de tuin van mijn nieuwe huis is helemaal kaal. Ik ben nu aan het uitproberen welke planten het een beetje goed doen. 😉

 3. Steph avatar

  Hé, dacht dat je medio juli al de sleutel van je nieuwe woning kreeg..
  Is dit uitgesteld of ga je eerst nog een maand of 2 flink klussen?

  Ik zal nog eens proberen datumopties voor een bezoek aan Appeltern voor te leggen. Zelf zou ik kunnen op za. 9, za. 23 of za. 30 augustus of za. 6 sep. Jij zit dan waarschijnlijk midden in de drukte? Als jij één van deze data toch nog kunt, dan vraag ik of Ingrid dan ook kan, oké?

 4. Marmein avatar

  Ik krijg inderdaad 15 Juli de sleutel van mijn huis. En inderdaad, ik heb dan 2 maanden te tijd om te klussen en te verhuizen.

  Ik schat zo in dat ik eind augustus/begin september ga verhuizen dus zou ik het liefst 9 augustus willen gaan.

 5. Margo avatar

  Is dit een Cosmeaknop?? Wat ziet dat er zo van boven raar uit? Het blad van Cosmea is toch veel fijner?

 6. Marmein avatar

  Dat klopt. Het blad is heel fijn, maar dat zie je ook helemaal niet op deze foto. (alleen de schutblaadjes van de bloem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *