20 Juni, ochtend

Vanmorgen was ik al vroeg wakker, in plaats van mij nog een keertje om te draaien ben ik er uit gegaan om eens te kijken hoe het er buiten uit zag. Ik hoopte wat ochtendnevel te kunnen fotograferen, maar helaas, geen neveltje te zien. Wel zag ik de maan prachtig boven de weilanden hangen.

Ik was achter Berkum waar men een zogeheten struingebied heeft aangelegd. Waar eerst weilanden langs de Overijsselse Vecht waren, is nu een wandelpad aangelegd. Bij mijn nadering zwom een groepje ganzen de Vecht op. De hele groep bleef steeds dicht bijelkaar waardoor het een soort wolk leek die op het water dreef.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “20 Juni, ochtend”

 1. Ank avatar

  Jij was er inderdaad wel heel vroeg bij zeg!!! Leuk gezicht al die ganzen zo bij elkaar! Nee geen neven het belooft een heldere dag te worden wel met veel wind helaas, lastig voor de macro’s!

 2. Ank avatar

  neven moet natuurlijk nevel zijn 😳

 3. Margo avatar

  Prachtig Marjon, de maan heb je goed vastgelegd. Een paar dagen terug reed ik bij schemering naar huis en verbaasde me over de enorme oranje-kleurige maan. Heb een foto met m’n mobieltje gemaakt maar daar is niet te zien hoe groot hij leek. De troep ganzen is ook mooi! Wat een vredig tafereeltje is dit ’s morgens zo vroeg hè?

 4. Marron avatar
  Marron

  Prachtige foto’s!!
  Wat ben ik dan lui!!! Om half 7 al fotograferen!!
  Maar het resultaat is er na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *