Ochtend

22 Juni, ochtend

Toen ik vanmorgen beneden kwam lag er een briefje in de gang. Even verderop lag een sleutel:

Had een van de buren mischien mijn vorige logje gelezen ? Of is het gewoon toeval dat nu ook hier blauwe vlindertjes zijn ? Natuurlijk kon ik het niet laten en heb ik de sleutel gepakt om bij Buren6 te kijken of de vlindertjes er nog steeds zaten.

Buurvrouw6 bleek al wakker en wees mij waar de vlinders nu zaten. Maar bij daglicht bleken ze niet meer blauw maar groen te zijn. Een prachtige schutkleur lijkt mij zo wanneer ze op een blad zouden zitten.

3 gedachten over “22 Juni, ochtend

 1. Zulke buren zouden we allemaal moeten hebben!
  Het heeft je een pracht van een foto opgeleverd!
  En een groene vlinder…….nooit geweten dat die ook bestond!!

  Mooie site heb je!
  Groetjesss,
  beuzeblaadje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.