Struiksprinkhaan

Eerder deze week fotografeerde ik een sprinkhaan in de struiken langs het pleintje. Toen ik vanmiddag twijfelde of ik Xarak uit de stoel zou gooien die ik net voor mijzelf had klaar gezet toen ik weer een zelfde soort zag. Dit keer in het stamroosje in mijn tuin. Zou hij mij gevolgd zijn ?

Ondertssen weet ik dat het hier gaat om de struiksprinkhaan, een soort sabelsprinkhaan. Omdat ik nu lekker luxe zittend op een tuinstoeltje zat te fotograferen, heb ik mij maar eens gewaagd aan een close up.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Struiksprinkhaan”

  1. Ank avatar

    Nou je hebt hem mooi geportretteerd en de close-up is bijzonder goed gelukt! Wat een aparte beesten zijn het eigenlijk hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *