30 Juni, ochtend

Eigenlijk zou ik druk bezig moeten zijn met de inrichting en de kleurenstelling van mijn huis. Maar ik ben eerlijk gezegd meer bezig met de tuin. En dat terwijl ik die toch pas volgend jaar wou gaan aanpakken zodat ik de hele winter voor het fantaseren en plannen heb.

Zo heb ik laatstde gratis brochure “meer vogels in de tuin” opgevraagd bij de vogelbescherming. Daarin wordt geadviseerd om niet een schutting maar een haag van bijvoorbeeld liguster te plaatsen. hmm, dat is dan natuurlijk meteen een mooie donkere achtergrond voor de engelse border.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “30 Juni, ochtend”

 1. Ank avatar

  Hahaha………..ja die tuin van jou dat wordt me wat………..dat gaat wel goedkomen. Overigens heb ik die folder ook, ik zou tegen die tijd wel voor een goede tele zorgen als ik jou was anders is het veel ergernis wat fotograferen betreft met al die vogels buiten bereik 😉

 2. Karin avatar
  Karin

  Wij hebben hagen van laurier en beuk rondom de tuin. Die vind ik persoonlijk net wat leuker om te zien dan liguster. In de laurierhaag hebben we al twee achtereenvolgende jaren een merelnest gehad, verder zitten er veel insecten in en bij. Helemaal diervriendelijk dus. Een aanrader!

 3. Steph avatar

  Ik ga 9 augustus naar Appeltern (behoudens zware regenval)!
  Ingrid gaat onder voorbehoud mee (heb haar toevallig gisteravond hieraan nog even herinnerd)
  Jij gaat ook mee?

  Mocht Ingrid afhaken, dan ga ik graag met jou en dan volgend jaar gewoon nog een keer met Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *