Ochtend

30 Juni, ochtend

Eigenlijk zou ik druk bezig moeten zijn met de inrichting en de kleurenstelling van mijn huis. Maar ik ben eerlijk gezegd meer bezig met de tuin. En dat terwijl ik die toch pas volgend jaar wou gaan aanpakken zodat ik de hele winter voor het fantaseren en plannen heb.

Zo heb ik laatstde gratis brochure “meer vogels in de tuin” opgevraagd bij de vogelbescherming. Daarin wordt geadviseerd om niet een schutting maar een haag van bijvoorbeeld liguster te plaatsen. hmm, dat is dan natuurlijk meteen een mooie donkere achtergrond voor de engelse border.

3 gedachten over “30 Juni, ochtend

  1. Hahaha………..ja die tuin van jou dat wordt me wat………..dat gaat wel goedkomen. Overigens heb ik die folder ook, ik zou tegen die tijd wel voor een goede tele zorgen als ik jou was anders is het veel ergernis wat fotograferen betreft met al die vogels buiten bereik 😉

  2. Wij hebben hagen van laurier en beuk rondom de tuin. Die vind ik persoonlijk net wat leuker om te zien dan liguster. In de laurierhaag hebben we al twee achtereenvolgende jaren een merelnest gehad, verder zitten er veel insecten in en bij. Helemaal diervriendelijk dus. Een aanrader!

  3. Ik ga 9 augustus naar Appeltern (behoudens zware regenval)!
    Ingrid gaat onder voorbehoud mee (heb haar toevallig gisteravond hieraan nog even herinnerd)
    Jij gaat ook mee?

    Mocht Ingrid afhaken, dan ga ik graag met jou en dan volgend jaar gewoon nog een keer met Ingrid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.