5 Juli, ochtend

Vanmorgen heerlijk van mijn cappuccino in het ochtendzonnetje genoten. Zoals altijd probeerde Xarak ook wat van de cappuccino te bemachtigen, maar toen dat niet lukte is hij gezellig naast mij komen liggen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Eén reactie op “5 Juli, ochtend”

  1. Margo avatar

    Lekker knock out! :mrgreen:
    Lust Xarak Cappuccino???? 😯
    Mijn kast lustte bier toen ze klein was. Gooide altijd mijn bierglas om als het niveau te laag was geworden. En anders verdween er een poot in het gele vocht om die verlekkerd te gaan aflikken. Ze zijn overigens nu eindelijk ook mee verhuisd! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *