5 Juli, ochtend

Vanmorgen heerlijk van mijn cappuccino in het ochtendzonnetje genoten. Zoals altijd probeerde Xarak ook wat van de cappuccino te bemachtigen, maar toen dat niet lukte is hij gezellig naast mij komen liggen.

Berichten gemaakt 3317

EĆ©n gedachte over “5 Juli, ochtend

  1. Lekker knock out! :mrgreen:
    Lust Xarak Cappuccino???? šŸ˜Æ
    Mijn kast lustte bier toen ze klein was. Gooide altijd mijn bierglas om als het niveau te laag was geworden. En anders verdween er een poot in het gele vocht om die verlekkerd te gaan aflikken. Ze zijn overigens nu eindelijk ook mee verhuisd! šŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven