16 gedachten over “Metamorfose

 1. Vanaf het aller prilste begin,
  superserie,
  dit heeft een boel geduld gekost,
  alhoewel de laatste foto’s waarschijnlijk op een ander dag genomen zijn ❓
  En ik hoefde niet eens te bladeren 😆
  mvg.
  fvn.

  ps. is de mailservice uitgeschakeld????????

 2. Wederom prachtig Marmein!
  In welk tempo volstrekt zich zo’n metamorfose? Ik heb geen flauw idee namelijk…
  Het tempo van de diashow is precies goed zo. Mooi gemaakt.
  Het is net als de libel als ze (?) haar vleugels op’pompt’ een dansje maakt met haar vorige omhulsel. Grappig gezicht.
  Bedankt voor deze fraaie serie!

 3. Waanzinnig mooie serie! Dat moet je veel tijd en geduld hebben gekost. Wat me opvalt is dat de Libel niet de hele tijd op de zelfde plek zit of heb je van verschillende uitsluipingen een serie gemaakt?

 4. Supermooi…heb het hier bij de vijver gezien met een juffer.
  Mooie foto’s zeg.
  Gezellige zondag !!

 5. De laatste twee foto’s zijn van een libel die een paar meter verderop zat. Het zou dacht ik nog wel een uurtje duren voor de libel die ik fotografeerde dat stadium had bereikt. En dat duurde mij iets te lang, ik moest ook nog naar Sappemeer die dag.

  Ik heb de libel vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. In eerste instantie had ik ze alleen met tegenlicht gemaakt, maar vanaf de andere kant gezien kon je mooi de kleuren zien. Hoe verder de libel zich ‘opompte’ hoe beweeglijker hij werd.

  De mailserver ? Wat bedoel je Frank ?

 6. daar bedoel ik de automatisch mail mee
  die je kon aanvinken om andermans reacties op een onderwerp te lezen,
  maar die staat nu blijkbaar automatisch op aan
  want ik krijg mailtjes van jou site
  groetjesssssss
  ps zit jij thuis met dit mooie weer ❓

 7. O, bedoel je dat. Ik dacht mijn mailformulier niet meer werkte. Het zou niet zo moeten zijn dat je standaard mailtjes krijgt bij een reactie. Ik dacht dat, wanneer je de optie niet onder het logje ziet staan, je dan wel de mailtjes kreeg. Ik zal het eens nakijken.

  Ik zit nu binnen ja. Ik ben vanmorgen even met Veldje op stap geweest. En jij ? Moet jij niet naar buiten ? 😉

 8. ik zie de optie niet staan
  of ik ben kippig
  oooooooooooo, er staat een standaard tekst over de email
  haha
  mijn dochter en haar vriend waren hier
  en nu zit ik te computeren en tour de france en wimbeldon te kijken
  lekker lui met een pilsje
  😀

 9. Lekker, een beetje lui zijn. Ik zit hier midden tussen de lege verhuisdozen een beetje te spelen met mijn website. Proberen of ik een ander soort diashow kan plaatsen. Met een cappuccino uiteraard.

 10. haha, dat dacht ik al, met een cappuccino
  heb je al op je site gemeld wanneer je over gaat
  of heb ik dat gemist,
  ik heb een zwakke rug
  en een dikke buik
  anders zou ik je wel willen helpen verhuizen
  maar ik heb pas nog 4 weken thuis gelegen met spit
  doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 11. Ik krijg de sleutel van mijn nieuwe huis op de 15de. Daarna heb ik 2 maanden de tijd om te schilderen, te klussen en te verhuizen..

  Kun je met een dikke buik en slechte rug wel schilderen ? :mrgreen:

 12. zo, dat is vlot, de 15de al,
  twee maanden de tijd lijkt mij lekker lang,
  schilderen/sauzen kan ik wel,
  stuur me maar een mailtje als ik je kan helpen
  😎

 13. Prachtige serie! 😀
  Steph vroeg het al, hoe lang duurt het hele proces zoals jij het hier hebt gefotografeerd? Oftewel, hoe lang hebt je daar gezeten? Zat je, hurkte je, stond je?

 14. Ik was vanmiddag aan het proberen of ik de exif-data er bij kon krijgen zodat je het zelf kon zien, maar dat is nog niet gelukt. Bij deze dus: de eerste foto is gemaakt om 08:49 en de laatste waarbij de vlekjes net op de vleugels beginnen te komen om 10:49. Twee uur dus.

  En ja, die nieuwe winkel, daar moet ik inderdaad weer mee aan de slag, zeker nu ik al zo ver ben. Maar je kunt altijd een foto bestellen hoor, of hij nou in de winkel te zien is of niet !

 15. Prachtig Marmein. Heb je er wel eens over gedacht om mee te doen aan de foto wedstrijd van
  National Geographic. Volgens mij gooi je met deze serie hoge ogen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.