Ochtend

12 Juli, ochtend

Vandaag zou ik een cursus macrofotografie gaan doen. Eens kijken hoe anderen het doen, hoe je in de vrije natuur zou kunnen werken met een statief en of je met een flitser ook natuurlijk-belichte foto’s kunt krijgen en met wat voor soort flitser dan. En bovenal natuurlijk gewoon lekker bezig zijn en mij dingen laten vertellen.

Maar helaas, er wordt te veel regen verwacht met te weinig zon en een echte killer voor macrofotografie: het waait te hard. Dan maar eens kijken wat ik nog meer in kan gaan pakken. Nog maar 4 dagen en dan krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis.

8 gedachten over “12 Juli, ochtend

 1. Jammer dat de cursus niet kon doorgaan..
  Maar vertel, wat is de score? Hoeveel dozen heb je vandaag ingepakt?

 2. Wat moet jij nog leren van een cursus macrofotografie, volgens mij kan iedereen wel wat van jou leren 🙂 Wel jammer dat het niet doorging. Spannend de aanstaande verhuizing.

 3. Zover ik weet alleen schilderen. Ik moet nog kijken naar een houten vloer en even bekijken wat ik op de andere etages doe.

 4. Hallo

  Nou ik zou jaloers worden op jou foto´s.
  Vraag. Heb je deze nu ook gemaakt met Powershot.

  Mooi hoor.
  Groetjes
  Fred

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.