13 Juli, ochtend

Geplaatst op

Vanmorgen ben ik even op de fiets gestapt en ben richting het industrieterrein de Marslanden gefietst. Gisteren zag ik dat daar de bermen vol bloemen stonden. Vooral de cichorei knalde er uit. Veel heb ik niet gezien van het industrieterrein, ik ben een uurtje wezen fotograferen op de eerste 5 meter in de eerste berm die ik tegen kwam.

Maar nu eerst een cappuccino….

5 reacties op “13 Juli, ochtend&rdquo

  1. Hahaha, je bent onverbeterlijk!!! Maar ja de bermen zijn ook prachtig! Geen foto’s van gisteren?

  2. Nee, ik ben er nog niet aan toe gekomen. Heb naast de ruim 450 foto’s van gisteren vanmorgen ook nog eens 220 foto’s gemaakt. En ik moet nog verder inpakken ook vandaag…..

  3. Ja ik ken dat gevoel, van zoveel foto’s uit te moeten zoeken, ik had er gisteren ook 400 gemaakt maar het was geweldig en heerlijk uitgewaaid! Succes met het inpakken enzo!

  4. Hebben ze van de gemeente wild bloemenmengselzaad uigestrooid? Ik ontdekte gisteren op loopafstand van hier ook een veldje met allemaal blauw, ik dacht korenbloemen. Ga daar vandaag of morgen ook even langs!

  5. Geen idee of ze het ooit uitgestrooid hebben, wel weet ik dat de bermen er altijd prachtig uitzien. Er groeid malva, salvia, cichorei,wilde peen en nog veel meer. Ze maaien de bermen in de zomer 2x zodat de insecten een goede leefplek hebben en iedereen kan genieten van de bloemen. Zo wordt het wachten bij de stoplichten gewoon leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.