Vandaag ben ik weer aan het schilderen geweest in mijn nieuwe huis. Frank heeft ook een handje geholpen zodat het lekker op schoot. En net als de vorige keer tijdens een van mijn pauzes, streek ook dit keer een waterjuffer in mijn voortuintje neer. Wat zeg ik ? Meerdere zelfs. En deze waren net anders dan de blawe en rode die ik tot nu toe heb gefotografeerd. Het bleken dan ook houtpantserjuffers te zijn.

Deze ging op een naaldboompje zitten. De achtergrond wordt gevormd door mijn nieuwe donkerblauwe auto.

Een andere juffer was zo vriendelijk om op een horensia te gaan zitten.

Door de harde wind werd ze er bijna afgeblazen maar gelukkig greep ze de bloem nog wat beter vast zodat ik nog een foto kon maken.

En dan was er deze nog. Die heeft eindeloos lang aan dit stokje gehangen

En tja, als hij dan toch aan een stokje hangt dan moet je wel even een frontale foto maken.