24 Juli, ochtend

Mijn achtertuin bij het nieuwe huis is een echte woestenij. Aan de duidelijke grens van dood gras en groen gras van het veld naast het huis is te zien dat er met een of andere verdelger is gespoten. Er groeid helemaal niets. Nou ja, op 1 plant na die tegen het huis aan groeit. Het is de kantige basterdwederik. De bloemetjes zelf stellen niet veel voor maar de pluisjes zijn prachtig.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 Juli, ochtend”

 1. Marrie avatar

  Via via ben ik hier terecht gekomen.
  En heb ik heel wat van je werk bekeken,
  in èèn woord prachtig!
  Ik heb ook je gereedschap even bekeken,
  nu staat er ook dat je de natuur in trekt met een statief
  mag ik eens vragen welk statief je hebt en of die niet zwaar is
  Zelf heb ik een Canon 350D met de macro lens van Sigma 105 mm
  Nu twijfel ik erover om een statief aan te gaan schaffen,
  ik denk dat het beter is voor de kwaliteit van de foto’s,
  (nu doe ik alles uit de hand)
  Maar het lijkt me een heel gezeul met dat ding.
  En ik kom uit Kampen, en je hebt het over wandelroutes,
  liggen die hier in de buurt en zo ja, zou ik mogen weten waar die lopen?
  Ik wil erg zelf ook wel eens graag op uit trekken met de camera
  Misschien vind je dit wel erg brutaal om dit zo te vragen,maar ik zou geen ander zo weten om dit te vragen
  Ik hoop op een reactie van jou kant

  Groetjes Marrie

 2. Marmein avatar

  Dankjewel voor het compliment Marrie !

  Ik neem mijn statief bijna nooit mee. Hooguit wanneer het donker weer is en ik verwacht meer landschappen dan macro’s te maken.

  Echt routes wandelen doe ik niet. Wel wanneer ik in een voor mij nieuw gebied kom omdat ik meestal de weg kwijt raak. Wanneer ik eenmaal bekend ben in een gebied loop ik er kris kras doorheen, afhankelijk van het licht om te fotograferen.

  Wat mij betreft mag je best een keer meewandelen. De komende tijd zal er niet veel van komen vrees ik. Ik ben druk aan het klussen in mijn nieuwe huis. Maar na 15 September is er weer tijd. Help mij even onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *