27 Juli, ochtend

Geplaatst op

Gisteren ben ik voor het klussen aan even mijn tuintje uitgestapt om wat foto’s te maken. Met een paar stappen sta ik bij een watertje en kijk ik uit over de weilanden. Het schelpenpad langs de rand van de wijk zal ik wel heel vaak gaan bewandelen denk ik.

2 reacties op “27 Juli, ochtend&rdquo

  1. De eerste foto vind ik een beetje donker maar de tweede is prachtig met die brekende lucht gespiegeld in het water!!

  2. ha, leuk; in het huis op de eerste foto wonen vrienden van ons.
    Veel geluk in je nieuwe woning. Het levert tot nu toe mooie plaatjes op.

    groetjes Ineke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.