Verhuizing

Updeetje

Het werk in mijn huis vordert gestaag. De logeerkamer en de computerkamer zijn klaar. Nog een muurtje schilderen op de slaapkamer en het laminaat leggen en dan is ook de slaapkamer klaar. Daarna ga ik mij verder naar beneden werken via de overloop en de trap om uiteindelijk de woonkamer en de keuken aan te pakken. Het hele huis wordt van top tot teen wit geschilderd met hier en daar een gekleurd muurtje.

In de computerkamer heb ik een woondecoratie-sticker op de muur geplakt. De magnolia tak hangt als het goed is straks boven mijn computerscherm.

9 gedachten over “Updeetje

  1. Dat ziet er leuk uit. Ik vroeg me af hoe dat plakt op een wand? Kun je het er eventueel weer afhalen?

  2. Na het opplakken kon ik ze makkelijk weer verwijderen. Geen idee of tegen de tijd dat ik het zat ben ze nog steeds los laten, maar dat zie ik dan wel weer.

    En tja, ik had ze kunnen schilderen maar dat duurt zo lang Esther 😉

  3. Dat ziet er fraai uit hoor en de rest zo lekker fris wit!!! Ik vind het knap van je hoor met die hitte!! Dus alles wordt hoofdzakelijk wit en de metallic verf waar je het een tijdje terug over had, die is het niet geworden??

  4. De slaapkamer heeft nu een metallic blauwe muur (vanavond nog 1x schilderen voor een betere dekking) en in de woonkamer krijgt een kort muurtje een groen metallic kleur. De rest is inderdaad allemaal wit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.