Paardenbijter

Toen ik vanmiddag thuis kwam van het werk vloog er een blauwe libel in mijn voortuintje heen en weer. Even leek het er op dat hij niet ergens ging rusten maar uiteindelijk zocht hij een plekje in de conifeerhaag. Natuurlijk het donkerste plekje in de tuin.

Op goed geluk heb ik toch maar een paar foto’s gemaakt. Door de wat dunne haag en het zonlicht op de achtergrond is de foto toch beter en anders geworden dan ik dacht.

Door net even de hoek van de opname anders te kiezen wordt het effect ineens weer anders. Maar ja, welke kies je dan voor op je log ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Paardenbijter”

 1. Esther avatar

  Niet kiezen! Gewoon allemaal plaatsen 😀

 2. Jantine avatar

  Prachtig wat hangt ie hier mooi voor je te showen…gr.Jantine 😯

 3. Margo avatar

  Verhip, stond dit logje er vanochtend ook al onder???? 😯
  Ik vind ze alle drie prachtig, maar de bovenste door de kleuren sprookjesachtig.
  Waarom blijven die dingen bij jou altijd zitten en bij mij niet?? 😥

 4. Linda avatar
  Linda

  Ik kwam je blog toevallig tegen. Was op zoek naar inspiratie voor kleuren op mijn wanden in de woonkamer haha en kwam hier ook terecht. De foto’s zijn prachtig, de vleugeltjes en de blauwe kleur op het lijfje, schitterend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *