Insecten

Paardenbijter

Toen ik vanmiddag thuis kwam van het werk vloog er een blauwe libel in mijn voortuintje heen en weer. Even leek het er op dat hij niet ergens ging rusten maar uiteindelijk zocht hij een plekje in de conifeerhaag. Natuurlijk het donkerste plekje in de tuin.

Op goed geluk heb ik toch maar een paar foto’s gemaakt. Door de wat dunne haag en het zonlicht op de achtergrond is de foto toch beter en anders geworden dan ik dacht.

Door net even de hoek van de opname anders te kiezen wordt het effect ineens weer anders. Maar ja, welke kies je dan voor op je log ?

4 gedachten over “Paardenbijter

  1. Verhip, stond dit logje er vanochtend ook al onder???? 😯
    Ik vind ze alle drie prachtig, maar de bovenste door de kleuren sprookjesachtig.
    Waarom blijven die dingen bij jou altijd zitten en bij mij niet?? 😥

  2. Ik kwam je blog toevallig tegen. Was op zoek naar inspiratie voor kleuren op mijn wanden in de woonkamer haha en kwam hier ook terecht. De foto’s zijn prachtig, de vleugeltjes en de blauwe kleur op het lijfje, schitterend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.