1 Augustus, ochtend

Nee, geen zonsopgang maar een zonsondergang die ik gisteravond fotografeerde bij mijn nieuwe huis. Had ik jullie al gewaarschuwd dat ik denk in de toekomst wat meer zonsondergangen te gaan fotograferen ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “1 Augustus, ochtend”

 1. Esther avatar

  Niet erg hoor kom maar op met die zonsondergangen ik vind ze werkelijk schitterend altijd. Dat de lucht zo kan verkleuren.

  Ik heb er hier niet zo heel veel gelegenheid voor, of ik moet er ’s avonds eens op uit gaan. Vind het heel fascinerend altijd.

 2. Ank avatar

  Nou die waarschuwing was wel nodig hoor, want dan kunnen we ons tenminste voorbereiden op nog meer van deze waanzinnig mooie foto’s en bedenken of we onze eigen schamele zonsondergangplaatjes nog wel durven plaatsen 😕

 3. Margo avatar

  Doe maar lekker veel! :mrgreen:

 4. Marie-Claire vanaf het werk avatar

  Mooi hoor, daar hoef je niet voor te waarschuwen wat mij betreft..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *