1 Augustus, ochtend

Geplaatst op

Nee, geen zonsopgang maar een zonsondergang die ik gisteravond fotografeerde bij mijn nieuwe huis. Had ik jullie al gewaarschuwd dat ik denk in de toekomst wat meer zonsondergangen te gaan fotograferen ?

4 reacties op “1 Augustus, ochtend&rdquo

  1. Niet erg hoor kom maar op met die zonsondergangen ik vind ze werkelijk schitterend altijd. Dat de lucht zo kan verkleuren.

    Ik heb er hier niet zo heel veel gelegenheid voor, of ik moet er ’s avonds eens op uit gaan. Vind het heel fascinerend altijd.

  2. Nou die waarschuwing was wel nodig hoor, want dan kunnen we ons tenminste voorbereiden op nog meer van deze waanzinnig mooie foto’s en bedenken of we onze eigen schamele zonsondergangplaatjes nog wel durven plaatsen :???:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.